Posted in: Woningen

Tips voor het installeren van visgraatlaminaatvloeren

visgraat laminaat

Tips voor het installeren van visgraatlaminaatvloeren

Visgraatlaminaatvloeren hebben een vierzijdig kliksysteem waarmee de afzonderlijke planken in een op elkaar afgestemd patroon in elkaar kunnen worden geschoven. Nadat u de planken op maat van de kamer hebt gemaakt en alle gereedschappen hebt voorbereid, plaatst u de eerste rij planken. Zorg ervoor dat de korte zijde van de eerste rij planken de kortere zijde vijf millimeter overlapt. Gebruik een hamer of een stootblok om de blokken samen te drukken en til ze elk op om te controleren of de lijm goed bedekt is door de volgende rij.

Het leggen van een visgraat laminaatvloer is eenvoudiger dan het leggen van hardhout. Het grote voordeel van deze vloersoort is dat u geen fortuin hoeft uit te geven Leg Express visgraat laminaat visgraat laminaat. In tegenstelling tot hardhouten vloeren is visgraatlaminaat relatief eenvoudig te installeren en vereist minder zorg en geduld dan hardhout. Het uiteindelijke resultaat is echter de moeite waard. Kies je vloer verstandig. Hier zijn enkele tips om de beste resultaten uit uw visgraat laminaatvloer te halen. Als je van plan bent een visgraatvloer te leggen, zorg er dan voor dat je er een kiest die duurzaam en waterdicht is.

Visgraat laminaatvloeren zijn eenvoudig te leggen omdat de stukken in elkaar klikken. Deze vloerdelen hebben tand- en groefranden waardoor ze in elkaar klikken. Dit betekent dat u geen lijm, spijkers of nietjes hoeft te gebruiken om ze te installeren. Zorg ervoor dat u over de juiste tools voor de klus beschikt en begrijpt hoe u ze moet gebruiken. En denk er altijd aan om veiligheidsmaatregelen te nemen tijdens het werken met elektrisch gereedschap. Het laatste wat je wilt is de nieuwe vloer verpesten.

Voor meer informatie zie: Leg Express

Back to Top