Posted in: Blog

Zet bestanden ongetwijfeld over: 3 beste computerprogramma`s voor jouw delen betreffende bestanden aan pc

U kiezen met een bestandsoverdrachtservice voor uw computer zouden moeilijk bedragen. Moderne keuze biedt echter veel oplossingen. In dit artikel leert u waarmee u beslist programma kiest om bestanden naar uw computer met te zetten – zo welke criteria u moet zoeken en welke ingeval de drie beste worden beschouwd.

file sharing

Selectiecriteria

Door een aardig https://nl.dataroom-providers.org/ -programma voor het online overzetten met bestanden bij kiezen, moet u op verschillende karakteriseren letten. Lees hier meer over.

Beveiliging

Dit bestaat het belangrijkste dat aangaande je opkomt. We moet niet dat persoonsgegevens binnen handen vallen van aanvallers of eenvoudig verdwijnen.

Elke -services dit in dat artikel belanden beschreven, beschikken over moderne end-to-end-coderingstechnologieën. Dit betekent dat zelfs uw medewerkers geen toegang hebben tot uw bestanden. Het matchen van encryptietechnologieën is beslist onderwerp ervoor een bizar artikel, beslist laat jouw de over specialist doen.

Gemak

Dat is dus van de leidend factoren bij het kiezen betreffende een -platform. Deze behelzen functies dat het bestaat van gebruikers gemakkelijker kunnen maken:

U gemak met het opslaan van bestanden – het moet de bestanden waarin u geïnteresseerd bent binnen een paar stappen vinden.

Mogelijkheden om dossiers rechtstreeks in de repository erbij creëren. Om dit te doen, worden dikwijls aanvullende bureaus geïntegreerd.

Jullie moet volledige controle bezitten over jij verzenden of ontvangen met bestanden.

Als het bestand kan worden bewerkt, zou het de geschiedenis met het werken zijn.

Het is geweldig indien er naast de pc-versie ook een mobiele variant komt.

Bevelen

Iedereen wil het belangrijkste tarief kiezen met betere prijs en niet te veel betalen voordat wat je niet van plan leven te bedienen. Natuurlijk bepaalt iedereen eigenhandig wat hij nodig heeft gekregen en wat niet.

Volledige grootte van downloadbare bestanden

Het krijtwit dat datgene cijfer erg anders is in opslagservices. Terwijl sommige het toestaan om bestanden met 250 Gb of langere te downloaden, zijn andere beperkt zelfs slechts 20 Gb.

Apple iCloud

Jullie service van Apple bestaan beschikbaar aan eigenaren met iOS-, macOS- en Windows-apparaten. Android- plus Linux OS-gebruikers bleven achter.

iCloud is een pakje van elke Apple-services, dat niet slechts cloudopslag omvat, maar tevens Mail, Agenda, Foto’s, Notities, enz.

Baten van iCloud

Het eerste voordeel zijn de express synchronisatie van bestanden aan alle apple iphone 4, waardoor ze snel toegankelijk zijn sinds het bureaublad op Windows, iPhone en iPad.

Handig schakelen onder Agenda, Notities en verschillende diensten scheppen iCloud handig en versnelt het werk in.

Het laadstation kan evenzeer dienen wanneer een ruimte voor ontwikkelaars. iCloud biedt de mogelijkheid door de opslagmedium als server te benutten om API-verzoeken te te laten bezorgen.

Apple biedt tarieven bij gezinstoegang ervoor maximaal 5 personen, plus dit zou winstgevend bedragen.

Dropbox

Dropbox is dus van de oudste en populairste clouddatarooms.

Jullie heeft frequent coole tools die de arbied vereenvoudigen. Mooie tips tijdens de registratie en installatie van de applicatie en zeker duidelijke interface versnellen jullie aanpassingsproces. Lees meer aan onboarding in de applicaties door dit beding.

Sommige functies zijn identiek aan Google Drive: je kansen om tegelijk te opereren in één bestand, opmerkingen achter erbij laten, toegangsniveaus te beheren, de geschiedenis van bestandswijzigingen te bekijken en u prullenbak. Het kunt verwijderde bestanden mede zien in de map waar ze zijn voordat ze werden verwijderd.

Google Drive

Google Drive is waarschijnlijk de populairste gratis cloudopslagservice waar ik ooit zijn geweest.

Cloudopslag maakt deel uit betreffende het Google-systeem, wat beslist snelle plus gemakkelijke into met is andere bedrijven betekent: Google Agenda, Gmail, Google Foto’s, Google Keep en andere.

Back to Top