bitcoin kopen
Posted in: Blog

Koop bitcoins met ideaal – hoe het te doen?


Bitcoins kunt kopen  bij Bitcoin Meester  Ik heb onlangs een geweldig artikel gelezen over het kopen van bitcoins met het ideaal. Daarin heb ik beschreven hoe ideaal een service is die wordt geleverd door de online Marketplace Bitcoins. Maar wist u ook dat u uw bankpas kunt gebruiken om een van uw bitcoins naar iemand anders te sturen met behulp van een creditcard, elektronische cheque of bankrekening?

Nu is dit niet helemaal nieuw. Er zijn eerdere pogingen geweest om mensen bitcoins te laten uitwisselen met een traditionele bankrekening of creditcard. Maar zoals al het andere dat gecompliceerd was, faalden ze vanwege twee redenen.

Het eerste probleem was dat banken terughoudend zijn geweest om mensen toe te staan hun bitcoins uit te wisselen, omdat ze niet weten hoe of als het succesvol zal zijn.

Het tweede probleem was dat banken dachten dat het te duur zou zijn voor hen om mensen toe te staan hun bitcoins uit te wisselen, en dus deed ze nooit. Nu, nu de regering stappen heeft ondernomen om digitale valuta te reguleren, zoals de gouden standaard, is het echter niet langer moeilijk om een vorm van valuta voor een ander uit te wisselen. Dat is omdat de regering voorschriften heeft gemaakt die financiële instellingen forceren om mensen tegelijkertijd toegang te geven tot een bepaalde hoeveelheid digitale valuta.

Wanneer u zich aanmeldt om uw bitcoins te krijgen met een uitwisseling, zoals ideaal, hoeft u alleen maar om aan de slag te gaan, is om een account bij hen te maken. Ze geven u dan een activeringsverbinding die u in een online transactieprocessor zoals bitbar of Paypal kunt plakken. Vanaf daar, alles wat u hoeft te doen is de details invoeren over waar u uw geld wilt overbrengen en wanneer u het wilt doen. Op dat moment geeft het bedrijf u dan een link die u kunt kopiëren en gebruiken om uw geld naar iemand anders over te dragen.

Het is echt heel eenvoudig! Het is een van de gemakkelijkste manieren om een succesvolle handel te voltooien.

Als je denkt aan het gebruik van je spaargeld of je 401k om meer Bitcoin te kopen, kun je dat ook doen. U kunt een account opzetten met een uitwisseling zoals Bitpond, waardoor u in veel verschillende valuta’s kunt verhandelen. In feite bieden ze zelfs een virtueel account aan. U kunt investeren in een valuta die u interesseert zonder zich zorgen te maken over wisselkoersen of bankvoorschriften. Op deze manier kunt u uw spaargeld of uw belasting-uitgestelde investering gebruiken om Bitcoin te verkopen wanneer het tijd is om uw geld te verplaatsen.

Ideaal is een van de gemakkelijkste manieren om bitcoins te kopen. Je hoeft je geen zorgen te maken over het opzetten van onderpand of bankvoorschriften of zoiets. Het enige dat u hoeft te doen is aanmelden voor een account met een van de toonaangevende digitale valuta bedrijven zoals Bitpond en dan kunt u meteen beginnen met kopen en verkopen wanneer u maar wilt. Wanneer u uw account aangesloten hebt, is het eenvoudig om van het ene land naar de andere te gaan met slechts een paar eenvoudige klikken. En als u geregistreerde gebruikers heeft bij de bank die de belangrijkste financiële uitwisselingen heeft, moet u zich geen zorgen maken over het verzenden van een draad van uw account

Krijg meer informatie hier https://www.bitcoinmeester.nl

Back to Top